Carmen Iohannis, anunţ înainte de a pleca în SUA

Carmen Iohannis a menționat că venit la turneul sibian, în ziua dedicată copiilor, pentru a da un semnal că “sportul este foarte important”.

Întrebată dacă este emoționată pentru că pleacă duminică în SUA cu președintele, Carmen Iohannis a declarat: “Da. Deocamdată mă gândesc la acest turneu de tenis, pentru că de asta am venit. Vreau să mă bucur împreună cu copiii de deschiderea acestui turneu și sper să fie cu succes. Am auzit că sunt și jucători cunoscuți în lume și asta înseamnă că, calitatea acestui turneu crește și sper să fie tot mai bine, tot mai renumit și cu rezultate tot mai bune.”

Soția președintelui Iohannis a mai spus că ea se antrenează la tenis, dar că nu crede că va face vreodată performanță în acest sport și nu va putea juca la vreun concurs, conform Agerpres.

“Eu mă antrenez în continuare și îmi dau silința să fie bine. La performanță nu mă gândesc. E mai mult de plăcere, pentru a mă simți bine și pentru a da, sper, un semnal tuturor că sportul este foarte important și mai ales pentru copii, pentru viitorul țării noastre”, a mai spus Carmen Iohannis.

Aceasta s-a fotografiat cu copiii veniți la “Sibiu Open” și cu doi dintre cei mai importanți jucători participanți la turneul sibian, spaniolul Tommy Robredo și românul Adrian Ungur.

Soția președintelui României a jucat tenis cu copiii în ediția din 2016 a “Sibiu Open” și a alergat anul trecut în cadrul unui maraton caritabil, cu elevii ei, susținând astfel cumpărarea de aparatură pentru secția de prematuri a celui mai mare spital public din Sibiu.

Sursa: www.realitatea.net

Spune-ți Părerea!