Ceasuri de perete: 25 de modele cu un design cool și creativ

Unii dintre noi preferă accesorii pentru înfrumusețarea locuinței cu un design clasic, fără să atragă prea mult atenția asupra lor, în timp ce alții sunt firi artistice și investesc banii în piese abstracte. Însă, indiferent de model, culoare sau mărime, ceasul este unul dintre acele obiecte pe care toți îl avem.

Ceasul nu este doar o achiziție, ci o necesitate, și pe lângă caracteristicile practice ale lui, acesta poate fi și un accesoriu de design inedit. Accesoriile decorative sunt cele care conferă personalitate unui spațiu și, tocmai din acest motiv, ele trebuie să fie cât mai atractive. Un ceas de perete trebuie să fie o alegere practică și guvernată de regulile bunului gust.

Astfel, o alegere foarte pretențioasă și cu iz vintage în același timp este ceasul mecanic cu pendul, fiind și primul brevetat, în jurul anului 1700. Cu toate acestea, de cele mai multe ori un ceas cu pendul costă destul de mult, dar merită să investești banii într-o piesă deosebită. Dacă nu vrei să scoți prea mult din buzunar atunci alege un ceas ieftin, în această categorie intrând piesele cu quartz.

Așa că, dacă ai de gând să achiziționezi un ceas de perete, însă nu te-ai decis cum să arate acesta, noi îți venim în ajutor și îți prezentăm câteva piese creative care au un design cool.

ceas2
ceas3

progetti

ceas4

pixelthis

ceas5

pixelthis

ceas6 ceas7 ceas8

Carbon Design

ceas9

Carbon Design

ceas10 ceas11 ceas12

Carbon Design

ceas13

etsy.com

ceas14 ceas15

frontdesign

ceas16 ceas17

studio ve

ceas18

Sono Design

ceas19

Sander Mulder

ceas21

Rafael Morgan

ceas22

Marti Guixe

ceas23 ceas24

Marti Guixe

ceas25

amazon.com

ceas26 ceas27

Mike Mak

ceas28 ceas29

James Tobin

ceas31

Christiaan Postmaceas32

Bomi Kimceas33

Lau Design

ceas34

diamantini & domeniconiceas35

Ji Lee

ceas36

diamantini & domeniconi

ceas1 ceas

pixelthis

 

Spune-ți Părerea!