Contract pentru finalizarea unui lot din autostrada Transilvania

Oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au aununțat că s-a semnat contractual de execuţie lucrări pentru finalizarea lucrărilor la Nodul Gilău, parte din autostrada Transilvania.

Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au semnat cu antreprenorul Tirrena Scavi SpA. contractul de execuţie lucrări fnalizarea lucrărilor la Nodul Gilău şi conexiunea dintre secţiunea 2B cu Subsecţiunea 3A1, Autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea”

Valoarea de semnare a contractului este de 25.675.230,51 lei fără TVA, durata contractului este de 118 luni, din care 10 luni perioada de execuţie şi 108 luni perioada de notificare a defecţiunilor.

Construcţia podului va face posibilă deschiderea traficului pe un alt lot de autostradă, anume Gilău – Nădăşelu, lung de 8,7 kilometri. Calendarul CNAIR prevede încheierea lucrărilor la pod în aprilie 2018.

13:39 Tudose mai dă o lovitură asiguraţilor la Pilonul II: Nu veţi fi consultaţi13:23 E FOAME DE BANI! Guvernul stoarce de ultimii lei companiile de stat

Sursa: www.capital.ro

Spune-ți Părerea!