DISTRACŢIE cu pistoale şi MASCAŢI de ZIUA JANDARMERIEI

De o adevărată distracţie cu pistoale şi mascaţi vor avea parte toţi cei care trec, duminică, prin Parcul Herăstrău, un eveniment organizat de Ziua Jandarmeriei Române. Cu prilejul sărbătoririi a 167 ani de la înfințare, jandarmii vă invită să fiți alături de ei, la intrarea Charles de Gaulles, începând cu ora 10.00.

Tiroliana, artele marțiale, maşinile speciale de intervenție, echipamentele de protecție antiteroristă și cei mai bine antrenați jandarmi sunt doar câteva indicii pe care le oferă Jandarmeria Română celor care vor participa la “EXPOJandarmeria”.

Nu vor lipsi jandarmii montani, care vor prezenta exerciții demonstrative spectaculoase,  fanfara interactivă, standul de misiuni internaționale, precum și cel de prezentare a ofertei educaționale pentru cei interesați să urmeze o carieră militară.

Copiii vor putea să încerce echipamentul jandarmilor, să învețe tehnici de autoapărare, să folosească instalațiile acustice și luminoase din mașinile de intervenție și, cel mai important să afle despre misiunile și rolul Jandarmeriei Române.

De asemenea, începând cu ora 11.00, va avea loc “Crosul Jandarmeriei Române”, competiţie la care vor participa jandarmi, studenţi jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie, dar şi orice persoană interesată. Distanţa de alergare este de 1500 metri, iar înscrierea se va face în baza unui act de identitate la intrarea în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), unde va fi amenajat un stand special.

Evenimentul se va desfășura în intervalul 10.00 -15.00. Accesul este liber!

„Vă așteptăm să petrecem împreună o zi interesantă și să ne cunoașteți mai bine!”, este mesajul Jandarmeriei Române.

NOTA: Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a “postacilor” de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:
1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.

Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.
Sursa: www.evz.ro

Spune-ți Părerea!