Încă o factură pentru cea mai așteptată autostradă din România

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decontat încă o factură pentru Pitești-Sibiu, cea mai așteptată autostradă din România.

După aproximativ doi ani de la parafarea contractului privind actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti, asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania a primit aproximativ un milion de euro de la CNAIR. La începutul acestei săptămâni, conform facturii înregistrate la CNAIR, Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti încasează aproximativ 868.000 de lei pentru revizuirea/actulizarea studiului de fezabilitate autostrada Piteşti-Sibiu.

Asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania a câştigat contractul pentru revizuire/actualizare SF autostrada Sibiu-Piteşti, în valoare de 29.075.308,91 lei fără TVA, în vara anului 2015.

Anul trecut, Asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania a încasat aproximativ 3,6 miliane lei, avans pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti.

13:30 Până la finele anului 300.000 de români vor avea contoare inteligente instalate de Enel00:48 Europenii care au pus Dacia în vârful listei de achiziții

Sursa: www.capital.ro

Spune-ți Părerea!