ÎNTÂLNIRE ȘOC pentru Dragnea. Cu cine s-a întâlnit la Țebea

La comemorarae a 145 de ani de la moartea lui Avram Iancu, președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit cu rivali politici din Teleorman, județul pe care l-a păstorit, ani la rând, în calitate de președinte al Consiliului Județean. Astfel, într-o postare pe Facebook, Cristi Barbu, secretar general adjunct al PNL, fost co-președinte al formațiunii, în plan județean, a postat o fotografie în care a dat nas în nas cu Dragnea, în timp ce îl însoțea pe Ludovic Orban.

Surpriză pentru Liviu Dragnea la comemorarea de la Țebea, în ziua în care s-au împlinit 145 de ani de la moartea lui vram Iancu. Acolo, președintele PSD s-a întâlnit, duminică, cu secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu,  unul dintre cei mai înverșunați rivali politici din județul Teleorman, acolo unde lider social-democrat a „stăpânit”, ani la rând, în calitate de șef al Consilului Județean.

Cristi Barbu, căruia i se spune Bitanu, a postat o fotografie în care mai apar Ludovic Orban, președintele PNL și Lucian Heiuș, șeful liberalilor din Hunedoara, alăturată unui text ironic: „Dragnea: Uite, Bitane, că teleormanenii au ajuns și la Țebea! Îi vom spune Țepea, ca să se știe că am trecut eu p-aici!”.

Comemorare cu politicieni la „Crăișorul Munților”

În capitala Țării Zarandului, așa cum este cunoscut Țebea, celebrul sat, din comuna Baia de Criș, județul Hunedoara, liderii politicii de la București parcă și-au dat întâlnire pentru a-l comemora pe Avram Iancu, „Crăișor Munților” de la a cărui moarte se împlinesc 145 de ani. La comemorare au participat preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele PNL, Ludovic Orban, liderul PMP Eugen Tomac, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi miniştrii Mihai Fifor şi Doina Pană. Deşi în anii trecuţi era nelipsit de la Ţebea, Traian Băsescu nu a venit şi la sărbătorile din 2017. În septembrie 2005, în primul său an ca preşedinte al României, el a sădit la Ţebea un gorun, pe care l-a vizitat cu fiecare ocazie pentru a-l uda, simbolic.

Faţă de anii trecuţi, la sărbătorile din 2017 nu au mai fost susţinute discursuri politice, iar liderii prezenţi nu au mai făcut băi de mulţime, transmite News.ro.

NOTA: Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a “postacilor” de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:
1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.

Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.
Sursa: evz.ro

Spune-ți Părerea!