Sora lui Mircea Badea își va lansa prima ei carte

Naty Badea, sora lui Mircea Badea, care este și producător la Antena 3, a anunțat că își va lansa o carte.

Într-un interviu acordat DcNews, Naty a dezvăluit câte ceva despre prima sa carte pe care o lansează, joi 14 septembrie. 

“Este adevărat că este prima mea Carte de poezii. De ce acum? Pentru că acum m-a căutat, mai degrabă Cartea m-a scris pe mine! Am întâlnit un om care m-a inspirat și care este parte a acestei povești de iubire întrupată în Carte! Este important să înțelegeți că această Carte nu este o culegere de poezii compuse de mine de-a lungul timpului. Cartea am scris-o anul acesta în câteva luni, doar pe telefonul mobil, în metrou, în emisie la Antena 3, la semafor, noaptea când mă trezeau versurile să le dau trup de cuvinte! “Sunt Aici!” este despre iubire necondiționată, despre a fi prezenți fără a cere nimic, doar oferind celuilalt grijă și înțelegere! Cartea este o poveste! O poveste de dragoste reală, criptată în versuri. Un domn a primit în fiecare dimineață, timp de câteva luni, pe WhatsApp câte o poezie cadou! Așa s-a născut Cartea! Povestea însă… în Carte!”, a spus Naty Badea.

“Am început să scriu poezii acum 12 ani, esențială fiind întâlnirea cu Aurelian Titu Dumitrescu, ultimul discipol al lui Nichita Stănescu. Am scris ocazional până acum, pentru oameni pentru care am simțit sau situații care m-au impresionat. Dar atât de coagulat, de profund și de grupat, niciodată. Domnul care m-a inspirat a fost o cameră de rezonanță extraodinară, care a știut să scoată la suprafață această minune!”, a mai declarat Naty Badea.

NOTA: Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a “postacilor” de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:
1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.

Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.
Sursa: evz.ro

Spune-ți Părerea!