ACCEMOB

Accesorii pentru mobilă în Moldova

Chișinău, str. Tighina 20/A, tel. (022) 54-54-75, 54-03-82, tel.(022) 42-15-10, e-mail: office@accemob.md

   Accesorii pentru mobilier - acestea nu sunt doar ultimele retuşuri, dar, de asemenea, sunt baza întregului proces de producere a mobilei. De calitatea acestor detalii depinde funcționalitatea, cît și proprietățile estetice ale dulapurilor, pereților și oricare alte elemente de mobilier. Cât de lent se deschid ușile, cât de bine se potrivesc detaliile între ele, destul de liniștită este utilizarea mobilierului – pentru toate acestea și multe alte întrebări răspunde feroneria pentru mobilier.

   Pentru a putea face cunoștință cu gama largă a furniturei pentru mobilier în Moldova, compania Accemob Grup a pregătit pentru dvs. un site ușor în utilizare. 

 • Căutare rapidă.
  Cuiere pentru mobilier
  , consola fixa, profile de susținere, suplimente pentru paturi – toate accesoriile posibile pentru mobilă sunt prezentate pe categorii, însa cele mai populare detalii le puteți găsi pe pagina principală.
 • Prezentarea produselor de înaltă calitate.
  Descierea detaliilor și fotografiile reale vă vor ajuta să înțelegeți sortimentul larg de accesorii oferit de noi.
 • Reduceri și cele mai bune oferte.
  Actualizarea frecventă a sortimentului, anunțarea reducerilor și a celor mai bune oferte,  transformă site-ul într-unul extrem de popular în rândul personalului fabricilor de mobilă din Chișinău 
 • Abilitatea de a cumpăra en-gros și cu amănuntul.
  Chiar dacă nu planificați producție pe scară largă, personalul nostru cu plăcere vă recomandă detaliile necesare pentru reparația mobilei acasă.

   Indiferent, sunteți un membru al unei mari fabrici de mobilă în Moldova sau intenționați să schimbați plinta sau mânerele ușilor dulapului, adresați-vă companiei  Accemob Grup.

Accemob Grup – toate tipurile de accesorii și feronerie pentru mobilier
la prețuri accesibile.

Produsele noastre