ACCEMOB

Accesorii pentru mobilă în Moldova

Chișinău, str. Tighina 20/A, tel. (022) 54-54-75, 54-03-82, tel.(022) 42-15-10, e-mail: office@accemob.md

Compania italiană INOXA

Fondată in 1998, compania este situata in or.Polverigi, provincia Ancona, INOXA completează mediul bucătăriei cu soluţii care combină utilizarea optima a spaţiului, caracterul practic şi funcţionalitatea, fără a renunţa la aspectul placut şi la plăcerea pe care designul sofisticat modern le poate da.


Soluţiile de design se nasc din nevoile clienţilor şi datorită intuiţiei firmei INOXA, care profită cu uşurinţa de orice ocazie pentru a-şi extinde experienţa şi cele mai bune practici in industria barelor de oţel,
experimentand şi făcând cele mai inovatoare prototipuri pentru client.


Accesoriile din oţel, barele de crom din fier sunt realizate cu toată riguroza de proiectare şi inginerie, transformând obiectele obişnuite in soluţii inovatoare, simple, funcţionale, realizate folosând cele mai avansate tehnologii.


Rezultate pozitive au fost obţinute nu numai in Italia dar şi in străinatate: INOXA operează astăzi in Franţa, Spania, Regatul Unit, Egipt, Ucraina, Federaţia Rusă şi in toate ţările Europei de Est.


Obiectivul pentru viitorul apropiat este satisfacerea nevoilor clienţilor şi consolidarea poziţiei sale pe pieţele italiene şi internaţionale.